Biodynamiske grønnsaker
– egg, melk og kjøtt
Å dyrke jorda er det viktigste prinsippet for biodynamisk jordbruk. Det er i jorden alt har sitt opphav og i jorden alt slutter. Så det er her vi på gården har fokus. Vi skaper en levende jord gjennom sin kompostering og samspill med dyrene og gjødslingen. Preparater i biodynamisk jordbruk er noe av det særegne. Dette kan forstås som homeopati for jordbruket. Nær som en surdeig, tilføres preparatene komposten. Bondens nærvær på jorden og blant dyr og planter har sin innvirkning. Dette fokuset gir et mangfold av smakfulle og næringsrike råvarer!

Les mer her: www.biodynamisk.no

Sesongpose rett fra gården
Skjølberg Søndre kan levere råvarer til tre-retters meny direkte fra hagebruket, Mangfoldet av rotgrønnsaker, bønner, blomster, bær, og andre slag kan høstes fra tidlig vår og sent utover høste. Ande-egg, melk og kjøtt er også råvarer som gården produserer og som på sikt også vil bli mer tilgjengelig for privatkunder. I dag går det meste av produksjonen til restauranter. Men du kan komme innom gården og plukke med deg en grønnsaks-pose av sesongens aktuelle sorter!

Følg med på Facebook om hva vi har, eller ta kontakt.

Levering direkte til restauranter

Skjøldberg Søndre jobber så tett på sine kunder, at de faktisk er med og dyrker jorda selv! Credo er en av Norges mest anerkjente restauranter, og en nær meddyrker til gården.  Sammen utvikler Skjølberg Søndre og Credo, menyer og produkter som gir internasjonalt anerkjente smaksopplevelser. Heidis filosofi er å fremme leverandører for kvalitetsmat som ”rockestjerner” i sin restaurant, og Skjølberg Søndre vil dele sine hemmeligheter for matkvalitet med de ansatte i Credo. 

Se også info på Facebook her.

Cook it raw har vært på besøk og filmet til inspirasjon for kokker verden over!
Se mer her: www.cookitraw.org