top of page
Mat og musikk
Mat og musikk

tor. 05. aug.

|

Svorkmo

Mat og musikk

Lokal historie og kulturarv blir bare mer og mer aktuelt. Skjølberg Søndre tar vare på viktig kunnskap om matproduksjon og formidler dette til publikum. Trioen tilfører en musikalsk stemning til det hele, og begge deler er så lokalprodusert som det kan bli.

Registration is Closed
See other events

Tid og sted

05. aug. 2021, 16:30

Svorkmo, Hølondvegen 4497, 7327 Svorkmo, Norway

Om arrangementet

Sturla Eide, Kai Roger Magnetun & Eirik Rottem Eide trio

Sturla Eide - Fele, hardingfele Kai Roger Magnetun - Trekkspill Eirik Rottem Eide - Trommer  Trioen spilte sammen for første gang i 2019 og har siden da gjort to tun-konserter på Fannremsgården og flere mindre opptredener i ulike forbindelser. Sturla og Kai Roger har spilt sammen som duo i mange anledninger, og konseptet fele og trekkspill er jo et velkjent uttrykk. Begge vokste opp i gammeldansen og folkemusikken i hhv. Trøndelag og Hallingdal. og hadde mange felles referanser da de møttes på slutten 90-tallet. Eirik spiller trommer og er et ytterst ungdommelig tilskudd som ikke en gang var påtenkt da Sturla og Kai Roger møttes første gang. Der Sturla står støtt i dalførets tradisjoner godt fulgt opp av Kai Roger, har Eirik vokst opp med folkemusikklyden i bakgrunnen mens han selv har interessert seg for helt andre musikkstiler. Etter hvert har de funnet sammen i et felles uttrykk på tvers av generasjoner.

Skjølberg Søndre 5. august Vi er svært glade for å samarbeide med Skjølberg Søndre om et arrangement med mat og musikk. Lokal historie og kulturarv blir bare mer og mer aktuelt. Skjølberg Søndre tar vare på viktig kunnskap om matproduksjon og formidler dette til publikum. Trioen tilfører en musikalsk stemning til det hele, og begge deler er så lokalprodusert som det kan bli.   Musikken har røtter fra Orkladal og omegn, sammen med nyere komposisjoner av Sturla slik mange kjenner det igjen fra tidligere tunkonserter på Fannremsgården. Musikken blir pakket inn av små historier basert på oppspinn og fakta, selvopplevde hendelser, og spontanitet. Etter at publikum har fått et godt måltid avslutter vi kvelden med konsert.

Middag kl 16.30 og konsert kl 19.00, billettpris for middag og konsert, 700kr pr pers.

Billetter

  • Mat og musikk

    kr 700,00
    +Tjenestegebyr på kr 17,50

Total

kr 0,00

Del dette arrangementet

bottom of page